Geçlik Haftası Etkinlikleri Karaman’da Başladı

Karaman’da Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

Geçlik Haftası Etkinlikleri Karaman’da Başladı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında organize edilen "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası" etkinliği Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, daire müdürleri, antrenör, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Karaman’da Gençlik Haftası etkinliklerinin başladığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık," 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri nedeniyle gençlik haftasının başlangıç günü olan bugün çelenk sunumu törenini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Gençlerimizin milli değerler etrafında toplumla bütünleşmelerine; Atatürk ilkeleri doğrultusunda kendilerince yaratılan kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri; barış, kardeşlik ve dostluk duyguları içinde sergilemelerine, yardımcı olmaktır. 81 ilde eş zamanlı olarak kutlanmaya başlayan Gençlik Haftası ilimizde de çeşitli sportif ve kültürel etkinliklerle kutlanacaktır. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, ulusumuz için büyük önem taşıyan ve her yıl coşkuyla kutlanan bu anlamlı günde tüm gençlerimize sevgilerimi iletiyor, hepinize esenlikler diliyorum. Tüm halkımızı şimdiden 19 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Aktekke Meydanına davet ediyorum” diye konuştu.




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284