Geleneksellesen Bulusma Gerçeklesti

2004-2009 Döneminde birlikte görev yapan; Belediye Eski Baskani Ali Kantürk ve AK PARTI, CHP ve MHP Grubundan olusan Belediye Meclis Üyeleri her yil en az bir kez yaptiklari sohbet ve birlik beraberlik toplantilarindan birini 18 Eylül 2015 Cuma günü aksami gerçeklestirdi. Hos ve çok sicak bir atmosferde geçen yemekli toplantiya Ilimiz Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, CHP Il Baskani Ismail Atakan Ünver ve Emniyet Müdürü Mehmet Sahne de katildi.

Geleneksellesen Bulusma Gerçeklesti

Yemekten sonra bir hos geldiniz konusmasi yapan Ali Kantürk; “2004-2009 döneminde görev yapan Belediye Meclisi üyelerimizle her yil oldugu gibi bu yilda sohbet, birlik beraberlik toplantisinda bulustuk. Burada o dönemde grubu olan Ak Parti, CHP ve MHP den Meclis üyeligi yapan arkadaslarimiz var. Ben birlikte çalismaktan her zaman onur duydugum Meclis Üyesi arkadaslarima Karaman'a hizmetlerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Güzel Türkiye’miz için, güzel Karamanimiz için bir ve beraberiz. Toplantiya katilan arkadaslarima tesekkür ediyorum. Tüm Belediye Meclisi üyesi arkadaslarima; saglik, huzur ve mutluluklar diliyorum. Bu özel ve güzel bulusmamizda bizleri yalniz birakmayan ve onurlandiran Sayin Valimize, Sayin Belediye Baskanimiza, Il Baskanlarimiza ve Emniyet Müdürümüze çok tesekkür ediyorum. Güzel Türkiye’mizde huzuru bozmak isteyenlere, fitne çikarmak isteyenlere asla firsat vermeyelim. Bunun da tek yolu dogrularda birlesmek, omuz omuza vermek, bir ve beraber olmaktir. Bu vesile ile ebediyete intikal edip aramizdan ayrilan birlikte çalistigimiz Belediye Meclisi Üyesi arkadasimiz, abimiz Esat Kantar'a bir kez daha Allah'tan Rahmet diliyorum. Mekâni Cennet olsun. Bugüne kadar Karamanimiza hizmet eden tüm Belediye Baskani ve Meclis Üyelerinden Allah Razi olsun. Aramizdan ayrilanlara Allah'tan Rahmet, hayatta olanlara saglik, sihhat ve mutluluklar diliyorum. Bu kutsal görevleri üstlenecek olan gelecek nesillere ve genç kusaklara simdiden basarilar diliyorum. En içten saygi ve sevgilerimle." dedi.
Toplantiya ev sahipligi yapan Mustafa Sari ve Mustafa Koca da böylesine güzel bir organizasyona ev sahipligi yapmaktan çok mutlu olduklarini ve yemege katilan Belediye Meclis Üyelerine ve konuklara tesekkür ettiklerini ifade ettiler.
Daha sonra söz alan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan da "Artik gelenek haline gelmis bu güzel toplantiyi organize eden eski Baskanimiz Ali Kantürk'ü ve bize bugün ev sahipligi yapan arkadaslarimizi kutluyorum. Bugün birlik ve beraberligin en güzel örneklerinden birini yasiyoruz. Hepimiz Karamana hizmet için variz. 2004-2009 döneminde görev yapmis Baskan ve Meclis Üyesi arkadaslarin daha sonraki yillarda da bir araya gelerek yine Karaman'i konusmalari takdire sayan bir davranis. Insallah bundan sonraki toplantilara ben de katilacagim. Uygun bir zamanda ben de ev sahipligi yapmak isterim. Karaman'a hizmet eden herkese bir kez daha tesekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik bulusmalarini takdir ediyorum. Tabi ki terörü de siddetle kiniyorum. Sehitlerimize Allah'tan Rahmet, yaralilarimiza da acil sifalar diliyorum." dedi.
Vali Murat Koca da" Ne güzel bir organizasyon. Çok etkilendim. Birlik ve beraberlige her zamankinden daha çok ihtiyacimiz olan bugünlerde böyle bir daveti aldigimda hemen kabul ettim. Çünkü 2004-2009 da Karaman'a hizmet için görev almis Belediye Baskani ve 3 Siyasi Partinin Meclis Üyeleri görevlerinden sonra da sürekli bir araya gelmis ve gelmeye devam ediyor. Karaman ve Türkiye'yi konusuyorlar. Sohbet ediyorlar. Bu güzel tablodan etkilenmemek mümkün degil. Birlik ve beraberlige her zaman ihtiyaç vardir. Ortak paydalarda bulusabilmek, konusabilmek, Karaman ve ülkemiz için projeler üretip yararli olmaya çalismak. Bunlar gerçekten harika duygular. Ben bu toplantiya katilan tüm arkadaslarimi böyle güzel bir organizasyona vesile olduklari için tebrik ediyorum. Bu vesile ile vatan müdafaasi için canlarini feda eden tüm sehitlerimize Allah'tan Rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Terörü bir kez daha lanetliyor ve kiniyorum." dedi.
Yemekli sohbet toplantisi en kisa sürede bulusmak temennisiyle, sakalasmalar ve esprilerle sicak bir ortamda sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284