Genç Girisimciler Sertifikalarini Aldi

Gençlik ve Spor Bakanligi ve KOSGEB isbirligiyle düzenlenen ``Uygulamali Girisimcilik Egitimi`` Piri Reis Gençlik Merkezinde tamamlandi.

Genç Girisimciler Sertifikalarini Aldi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan "Gencim, Girisimciyim, Güçlüyüm" sloganiyla Gençlik Merkezlerimizde KOSGEB isbirligiyle düzenlenen ‘Genç Girisimciler Için (18-29 Yas) Uygulamali Girisimcilik Egitimi ilimizde uygulandi.
KOSGEB uygulamali girisimcilik egitiminin birincisinin Orta ögretim mezunlari için 07-23 Aralik 2013 tarihleri arasinda ikincisinin ise Yüksek Okul mezunlari için, 09-24 Aralik 2013 tarihleri arasinda Karaman Piri Reis Gençlik Merkezinde ilk egitimin verildigi gençlerimizden 30 genç girisimcimiz sertifika almayi hak kazandi.
Piri Reis Gençlik Merkezinde düzenlenen sertifika töreninde, Gençlik merkezleri sorumlumuz Fahrettin Bozkaya yaptigi açiklamada, ‘’Ülkenin gelecegi için gençlerimizin kendilerine is imkâni yaratmasiyla issizlik oraninin düsecegini ve Bakanligimizin da bu konuda genç girisimcilerimizin yaninda oldugunu belirtti’’. Bozkaya, ayrica Genç Girisimcilik kursumuzun önümüzdeki dönemlerde de açilacaginin müjdesini verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284