Genç Turizmciler Muratlarina Eriyor

Ilimizin açildigi günden bugüne kendini yenileyen ve turizm sektörünün önce gelen kuruluslarindan olan Grand Karaman Otel’in basarili Genel Müdürü Ibrahim Kaynak, yine ayni sektörde yer alan Mika Tur isletmecisi Özlem Gümüs ile 25 Temmuz Cumartesi aksami Grand Karaman Otel’de yapilacak dügün ile yasamlarini birlestirecek. Genç çift dügün öncesi önceki aksam kina gecesi düzenlediler.

Genç Turizmciler Muratlarina Eriyor

Yine hafta sonunda Esma Gülçiçek ile Soner Cin’de Demosan Otel’de düzenlenecek dügün ile,
Yine ilimizin taninan ailelerinden Hasan-Fatma Babaoglu’nun ogullari Çaglayan Deniz de 25 Temmuz Cumartesi aksami Dügün Park Sosyal Tesisleri Doga Yazlik Dügün Salonunda yapilacak dügün ile yasamini Ayse-Suayip Yetkin’in kizlari Güngör ile,
Yine ayni gün Dügün Park Sosyal Tesisleri Hilal Salon’da yapilacak dügün ile de Seyyare-Orhan Büyükparmaksiz’in kizlari Cansu ile Firdes-Ismail Kurtizi’nin ogullari Ali yasamlarini birlestirecekler.
26 Temmuz Pazar günü ise yine ilimizin taninan ailelerinden Necati-Ayse Kaymaz’in ogullari Muhammed ile Sabiha-Ikram Öztürk’ün kizlari Merve, Demosan Otel’de yapilacak dügün ile evliler kervanina katilacaklar.
Yeni evlenen tüm çiftlerimizi kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284