“Gençler Bizim Geleceğimizdir” Projesi Kapsamında Gençlerden Vali Işık’a Ziyaret

“Gençler Bizim Geleceğimizdir” Proje kapsamında ilimize bağlı Ayrancı, Ermenek, Sarıveliler ve Kâzımkarabekir ilçelerinden projeye katılan 18 - 20 yaş grubundaki toplam 30 öğrenci, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Doğan Yeni ile birlikte Vali Mehmet Alpaslan Işık’ı makamında ziyaret ettiler.

“Gençler Bizim Geleceğimizdir” Projesi Kapsamında Gençlerden Vali Işık’a Ziyaret

Valilik Makamında gerçekleşen ziyaret programında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Doğan Yeni, geçtiğimiz aylarda tanıtım toplantısı da yapılan Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Gençlik Programı KA347 Politika Reformuna Destek - Gençlik diyaloğu kapsamında desteklenen ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen projenin hedefi ve amacı hakkında Vali Mehmet Alpaslan Işık’a bilgiler verdi. Projeye katılan öğrencileri tebrik ederek geleceğe dair hedefleri hakkında öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Işık, projenin amacına ulaşması dileklerinde bulunarak öğrencilere ziyaret anısına hediyeler verdi.

Proje kapsamında gençlerin karar alıcı kişilerle buluşarak kendi fikirlerini özgürce ifade etmeleri ve gençlere yönelik politikalara destek niteliğinde görüşlerini ortaya koyması amaçlanırken Ayrancı, Ermenek, Sarıveliler ve Kâzımkarabekir ilçelerinden projeye katılan öğrenciler ilimizde gerçekleştirilen bir dizi tanıtım ve bilgilendirme etkinliklerine katıldılar.

İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen “Gençler Bizim Geleceğimizdir” konulu proje kapsamında gençlerinde içinde yer alacağı bir dizi toplantı düzenlenmesi planlanıyor.

Karaman’daki gençlere yönelik spor aktiviteleri ve gençlerin spor aktivitelerine katılımını artırmaya yönelik önerilerin yanı sıra gençlerin kültürel değerleri tanımaları ve bilimsel aktiviteler konusunun işleneceği toplantıların sonunda proje çerçevesinde Ankara’da gerçekleştirilmesi planlanan zirve toplantısı ile öğrencilerin politika üretme süreçlerine dâhil edilmeleri planlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284