Gençligin Is Girisimi Projesi Ile Hollanda’ya Gidiyorlar

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari Erasmus+ kapsaminda kabul edilen, “Gençligin Is Girisimi” (youth to business enterprise) adli projesi çerçevesinde Karaman Lisesi yönetici, ögretmen ve ögrencileri Hollanda’ya gidiyor.

Gençligin Is Girisimi Projesi Ile Hollanda’ya Gidiyorlar

13-20 Mart 2016 tarihleri arasinda yapilacak olan egitim amaçli ziyaret öncesinde okul müdürü, müdür yardimcisi, rehber ögretmeni ile ögrenciler Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret etti.
Okul Müdürü Ayhan Kahraman proje hakkinda Il Müdürü Asim Sultanoglu’na bilgi verdi. Ayhan Kahraman, “Proje kapsaminda ögrencilerimiz Avrupa’daki is girisimciligi konusunda tecrübeli is adamlariyla bir araya gelip onlardan bilgi alacaklar” diye konustu.
Böyle bir projenin kabul edilmesinden dolayi memnun oldugunu dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, “Ögrencilerimiz bu tür bir proje ile hem is girisimciligi konusunda güzel bir izlenim kazanacaklar hem de hayata hazirlanirken daha saglam adimlar atacaklardir. Bu güzel projesinin hazirlanmasinda emegi geçen yönetici ve ögretmenleri tebrik ediyorum” dedi.
Proje Ingiltere’nin koordinatörlügünde, Türkiye, Hollanda, Ispanya, Romanya, Slovenya, Fransa ve Polonya ortaklariyla gerçeklestirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284