Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Engelleri Kaldiriyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü çocuklarimizin sosyallesme yolundaki engellerini kaldiriyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Engelleri Kaldiriyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak Engelli Çocuklarimiza umut olmaya devam ediyoruz. Yaptigimiz çalismalara sürekli yenilerini ekleyerek engelli çocuklarimiza 'Engelsiz Yarinlar' hazirlamak için sporu hedef olarak seçiyoruz.
Engelli çocuklarimizin sosyallesme yolundaki çalismalarini Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak üstleniyor, bünyemizde bulunan atletizm, yüzme, basketbol, voleybol ve tenis gibi branslarda engelli çocuklarimiza egitim vermeye basliyoruz.
Engelli çocuklarimiz için düzenlenen toplantida açiklama yapan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ve Spor Sube Müdürü Muhammet Uygun, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak engelli çocuklarimizin önündeki engelleri spor ile kaldiriyoruz ve çocuklarimiza 'Engelsiz Yarinlar' hazirlamak için sporu hedef olarak seçiyoruz açiklamalarini yaptilar.
Toplanti sonunda engelli çocuklarimizin egitim alacaklari spor salonlari ve yüzme havuzlari gezdirilerek bu yerler hakkinda detayli bilgi verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284