Gençlik Kamplari Tanitimi Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetlerin yer aldigi Gençlik Kamplarinin tanitimlari Karaman`da tüm hiziyla devam ediyor.

Gençlik Kamplari Tanitimi Devam Ediyor

Karaman Gençlik Merkezi tarafindan ilk olarak Kredi Yurtlar Kurumunda baslayan Gençlik Kamplari tanitimi devam ediyor. Türkiye’nin dört bir tarafindan binlerce gence ögrenme, spor, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunma ortami saglayan proje kapsaminda, ulasim, konaklama, yemek gibi ihtiyaçlar Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan karsilaniyor.
Tanitimlarla ilgili açiklama yapan Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen;” Bakanligimiz yariyil tatilinde; milli ve manevi degerlerimizi ele alan “Anadolu’nun Degerleri Kampi” ve yakin tarihimizin kirilma noktalarina isik tutan “Yakin Tarih Kampi” olmak üzere iki farkli temada kamp seçenegi ile gençlerimize firsat sunuyor. 18-22 yas arasindaki gençlerimiz 05 – 15 Ocak 2016 tarihleri arasinda //genclikkamplari.gsb.gov.tr/ adresinden basvuru formunu doldurarak basvuru yapabiliyorlar.”
Gençlik Kamplarinin gençler için büyük bir firsat oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Gençlik ve Spor Bakanligimizin gençlerimizin unutamayacaklari bir yariyil tatili için, kalici dostluklar için, muhtesem bir tatil firsati için Gençlik Kamplarinda yeni yilin ilk müjdesini verdi. Türkiye’nin her yöresinden binlerce gencin katildigi projeyle gençler, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunma imkâni buluyor” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284