Gençlik Kamplarina Basvurular Basladi

Ülkemizde gençlerin kültürel etkilesimlerini artirmak ve çesitli spor etkinliklerini hayata geçirmek amaciyla Gençlik ve Spor Bakanligi’nin her yil düzenlemis oldugu ücretsiz gençlik kamp basvurulari basladi.

Gençlik Kamplarina Basvurular Basladi

Gençlerin, çesitli sosyal ve sportif aktiviteler ile unutamayacaklari bir dönem yasayacaklari kamplara katilabilmek için “genclikkamplari.gsb.gov.tr” ve “facebook.com/GenclikKamplari” sayfasindan çevrimiçi (online) olarak, 24 Mayis aksamina kadar basvurmalari gerekiyor.
Kamplar tamamen ücretsiz olup, kayilacak olan kisilerin ulasim dahil bütün ihtiyaçlari Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan karsilanacak. Online basvuru yapma imkani olmayan gençler ise Gençlik ve Spor Bakanligina bagli Karaman Gençlik Merkezine giderek, görevliler araciligi ile basvuru yapabilecek.
Gençlik kamplarina katilacaklarin kamplara atamalari, Kamp Otomasyon Sistemi üzerinden gerçeklestirilecek. Bir kamp dönemi 7 gün boyunca sürecek. 12-13 yas grubu kizlar deniz kamplarina, 14-22 yas grubu kizlar doga kamplarina, 12-15 yas grubu erkekler deniz kamplarina ve 16-22 yas grubu erkeklerin de doga kamplarina basvuru yapabilecekler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284