Gençlik Merkezi Günleri Coskuyla Gerçeklestirildi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan ilk kez düzenlenen “Gençlik Merkezi Günleri” 18 - 20 Kasim 2014 tarihlerinde Ankara ATO Kongre Merkezi’nde gerçeklesti.

Gençlik Merkezi Günleri Coskuyla Gerçeklestirildi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan ilk kez düzenlenen “Gençlik Merkezi Günleri” 18 - 20 Kasim 2014 tarihlerinde Ankara’da basladi. 81 ildeki Gençlik Merkezilerimizden gelen gençlerin bulustugu ve renkli etkinliklerin gerçeklestigi organizasyonda Murat Kekilli ve Ugur Isilak’da konser verdi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü standimiza; Gençlik ve Spor Bakani Akif Çagatay Kiliç, Gençlik ve Spor Bakanligi Müstesari Faruk Özçelik, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Hasan Davulcu çesitli illerin milletvekilleri, Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Veli Bozkir ve Ankara’da yasayan Karamanli ögrenciler ziyaret etti. Ziyarette bulunanlara Ilimizin elmasi ve kara eksi üzümleri ikram edildi.
Ayrica Karaman Gençlik Merkezi; Gençlik ve Spor Bakanligi ve TAP isbirligi ile baslatilan Genç Dönüsüm “Atik Pil Biriktirme” Kampanyasi’nda Karaman Gençlik Merkezi olarak tesekkür belgesi ve çesitli ödüller aldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284