Gençlik Merkezi Kaligrafi Sergisine Yogun Ilgi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi Resim-Sanat kursiyerlerinin yapmis olduklari eserlerden olusan Kaligrafi sergisi vatandaslardan yogun ilgi görmeye devam ediyor.

Gençlik Merkezi Kaligrafi Sergisine Yogun Ilgi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi Resim-Sanat kursiyerlerinin yapmis olduklari eserlerden olusan Kaligrafi sergisi, Belediye Tas Binasi’nda vatandasla bulusmaya devam ediyor.
09 Haziran 2015 Sali günü katilim ve ilginin yogun oldugu serginin açilisina, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Osman Selçuk Akbas, gençlik liderleri, ögrenciler ve çok sayida vatandas katildi.
Serginin ögrenci ve vatandastan yogun ilgi gördügünü belirten Sube Müdürü Aslan Yildiz,“ Genç yeteneklerimizin böylesine güzel çalismalarini yerinde görmek ve bizleri mutlu etmistir.Kaligrafi sergisi Gençlik Merkezi üyelerimizin yaptigi güzel çalismalardan biri. Gençlerimizin emeklerini halkimizin begenisine sunarak güzel bir olaya daha imza attik. Gençlerin içinde oldugu bütün projeleri destekliyoruz” seklinde konustu.
Gençlik Merkezi Resim-Sanat kursiyerlerinin yapmis olduklari eserlerden olusan Kaligrafi sergisi Karaman Tas Binasinda 15 Haziran 2015 tarihine kadar vatandasla bulusmaya devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284