Gençlik Merkezi Ögretmenlerini Unutmadi

Karaman Gençlik Merkezi liderleri, 5 Ekim Dünya Ögretmenler Günü münasebetiyle okullara bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.

Gençlik Merkezi Ögretmenlerini Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi liderleri, Birlesmis Milletlerin Egitim Bilim ve Kültür Örgütü olan (UNESCO) tarafindan 1994 yilinda kabul edilen ve o günden buyana, "Dünya Ögretmenler Günü" olarak, kutlanmasi nedeniyle bütün ögretmenlerimizin çok önemli olan bu gününü kutlamak maksadiyla Yunuskent Anadolu Lisesi ve Yilmaz Babaoglu Ilkögretim Okullarina bir dizi ziyaret gerçeklestirerek ögretmenlerin dünya ögretmenler günün kutladilar.
Ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getiren Yunuskent Anadolu Lisesi Müdür Yardimcisi Ata Altinsoy, Gençlik Merkezi liderlerine böylesine anlamli bir günde kendilerini yalniz birakmadiklari için tesekkür etti. Müdür Yardimcisi Altinsoy, Karaman’da faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’nin önemli günlerde gösterdikleri duyarli davranislarin gençlere de örnek teskil ettigini belirterek hassas davranislarindan dolayi gençlik liderlerini tebrik etti.
Ziyaret, günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284