Gençlik Merkezi Üyesi Şekerci’den Teşekkür Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “İlimle Yükselen Medeniyete Yolculuk: Endülüs” Projesi kapsamında düzenlenen gezi programına Karaman’dan gençlik merkezi üyesi Burcu Şekerci katıldı.

Gençlik Merkezi Üyesi Şekerci’den Teşekkür Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “İlimle Yükselen Medeniyete Yolculuk: Endülüs” Projesi kapsamında 81 gençlik merkezi üyesi genç Endülüs Medeniyetini yerinde görme imkânı buldu. Karaman’dan projeye katılma fırsatı bulan gençlik merkezi üyesi Burcu Şekerci İspanya’nın Malaga, Granada, Sevilla, Cordoba, Toledo ve Madrid şehirlerini kapsayan gezi programında konusunda uzman tarihçilerin anlatımıyla önemli bilgiler edinme fırsatı buldu.

Proje sonrası Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen’i makamında ziyaret eden Şekerci, böyle bir proje içerisinde yer aldığı için mutlu olduğunu dile getirerek tüm gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kendilerine sağladığı bu eşsiz fırsattan dolayı teşekkür eden Şekerci, sözlerine şöyle devam etti:

“27 Mart-03 Nisan 2017 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından  gerçekleştirilen “İlimle Yükselen Medeniyete Yolculuk: Endülüs” Projesi başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Karaman’dan gençlik merkezi üyeleri arasından böyle bir projeye seçilmem benim için çok büyük bir şans. Programın bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Gezip gördüğümüz yerlerin yanında bizim için harcanan emek ve bizlere verilen bilinç, içinde olduğumuz kardeşlik duygusu ve Türkiye'yi temsil etme sorumluluğu bizi çok duygulandırdı. Endülüs gezisi benim hayatımda öyle güzel esintiler ve dokunuşlar bıraktı ki... Tüm gençleri gençlik merkezlerine aktif olarak gitmesini tavsiye ediyorum. Benim deneyim kazanmamda emeği geçenlere canı gönülden teşekkür ederim.'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ise,” Gençlik merkezi üyelerimiz Bakanlığımızın sağladığı eşsiz fırsatlarla hem gitmediği yerlere gitme fırsatı buluyor hem de yeni bilgiler edinerek kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. "İrfan Yolunda Üç Şehir; Mekke, Medine ve Kudüs" ve ''İlimle Yükselen Medeniyete Yolculuk: Endülüs '' projeleri ile gençlik merkezi üyemiz iki gencimiz bu projelerde yer alarak hayatlarına yeni tecrübeler kattı ve unutamayacakları bir deneyim yaşadılar. Tüm gençlerimizi bu fırsatlardan yararlanmaları için gençlik merkezimize bekliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284