Gençlik Merkezinde Hayaller Sahneye Tasiniyor

Gençlik ve Spor Bakanligi, gençlerin hayallerini sahneye tasiyabilecegi bir projeye imza atiyor. “Hayallerini Sahneye Tasi” sloganiyla hayata geçirilecek projeye, 14-29 yas arasindaki tüm gençler katilabilecek.

Gençlik Merkezinde Hayaller Sahneye Tasiniyor

“Hayallerini Sahneye Tasi” sloganiyla hayata geçirilecek projede, katilimcilar komedi ve dram türlerinde yarisabilecekler. Yarismalar, il birinciligi, grup birinciligi ve Türkiye Finali olmak üzere üç asamada düzenlenecek. Kalemine ve oyunculuguna güvenen gençlerin arandigi yarismada sergilenecek eserlerin senaryolari da katilimci gençler tarafindan kaleme alinacak. Ünlü oyuncularin seçici kurul üyeligi yapacagi yarismalarda, performans süresi en az 8 en fazla 20 dakika olacak.
Yarismalara katilacak gençlerin her türlü yol ve konaklama masraflari ile sergilenecek performanslarda ihtiyaç duyulacak dekor ve malzemeler Bakanlikça karsilanacak. Yarismada; il birincilikleri kazanan ekipler grup yarismalarina, grup yarismalarinda birinci olan ekipler ise Türkiye Finali’ne katilmaya hak kazanacaklar. Türkiye Finali’ni kazanan ekip Gençlik ve Spor Bakanligi’nin projeleriyle yurt disi etkinliklerine katilma hakki elde edecek. Türkiye Finali’ne katilan tüm ekipler, Bakanliga bagli kamplari ve gençlik merkezlerinde gösteri yapma olanagi bulacak.
Basvuru için; Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Sehit Adnan Ates Caddesi, No:40(Yunuskent Futbol Sahasi Karsisi) Tel: (0338) 213 1611 – Karaman Gençlik Merkezi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284