Gençlik Merkez’inde Osmanli Gelenegi Devam Ediyor

Mübarek Ramazan ayinin gelmesiyle tüm yurtta etkinlikler ve hazirliklar yapilirken, Karaman’da da Gençlik Merkezi tarafindan teravih çikisi vatandasa serbet ve gül lokumu ikram edildi.

Gençlik Merkez’inde Osmanli Gelenegi Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafindan her yil geleneksel hale gelen serbet ve gül lokumu ikrami bu yilda Babaoglu Camiide gerçeklesti. Karaman Gençlik Merkezi müdürü Sabettin Gezen nezaretinde gerçeklesen ikramda, gençlik liderleri ve gönüllü gençler unutulmaya yüz tutmus bir Osmanli gelenegini canlandirarak Babaoglu Camiide kilinan teravih namazi sonrasi vatandasa serbet ve gül lokumu ikram etti. Serbetten tatmak isteyen genç ve yaslilardan olusan cemaat uzun kuyruklar olustururken, etkinlige çocuklar da büyük ilgi gösterdi.
Böyle güzel etkinliklerin her yil devam edecegini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Vatandasimiza teravih çikisi serbet ve gül lokumu ikraminda bulunduk. Bunu önümüzdeki yillarda gelenek haline getirmeyi düsünüyoruz. Ramazan ayi boyunca Gençlik Merkezimizde olusturdugumuz Ramazan Özel Kösemiz ile gençlerimizle farkli aktiviteler gerçeklestirdik. Etkinliklerimiz vatandaslarimiza ramazan ayi içerisinde farkli bir ani birakacaktir. Güzel tepkiler aliyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284