Gençlik Merkezi’nin Çay İkramı Polislerin İçini Isıttı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi Polis Haftası münasebetiyle akşam görev yapan emniyet mensuplarına çay ikramında bulundu.

Gençlik Merkezi’nin Çay İkramı Polislerin İçini Isıttı

Toplumsal huzurun sağlanması amacıyla büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Yıl dönümü münasebetiyle Karaman Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü öğrenciler akşam görev yapan emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlayarak, çay ikramında bulundular. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren emniyet mensupları ise yapılan ikramlardan dolayı gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür etti.
Gençlik Merkezi etkinliklerinin devam edeceğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen;” Emniyet teşkilatımızın toplumun huzuru ve güvenliği sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, hukuk nizamını ve insan haklarını kollama gibi çok önemli ve hayati görevleri yerine getirmektedir. Bizlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak bu anlamlı haftada Türk Polis Teşkilatımızın yanında olarak ikramlarda bulunmak istedik” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284