Gençlik Merkezleri, Sehitleri Andi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri, Il Müdürlügü toplanti salonunda “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitlerini anma” programlari düzenledi.

Gençlik Merkezleri, Sehitleri Andi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügünün toplanti salonunda düzenlenen programa Karaman Gençlik Merkezi sorumlusu Fahrettin Bozkaya, Abdürrahim ilkögretim okulu ögretmeni Kazim Aktas, Il Müdürlügü ve Gençlik Merkezi personeli, Gençlik Spor Kulübü izcileri, ögrenciler ve ögrenci velileri katildi.
Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan programda günün anlam ve önemini tasiyan sinevizyon gösterimi ve Karaman Gençlik Merkezi halk müzigi ekibi tarafindan okunan Çanakkale türküleri ile devam etti. Karaman Gençlik Merkezi ve tiyatro ekibi üyesi Ahmet Sakalli’nin seslendirdigi “Çanakkale Sehitleri” isimli siiri salondaki izleyicilerden büyük alkis aldi. Sergilenen siir salonda duygu dolu anlarin yasanmasina neden oldu. Iki saat süren anma programi izleyenlerin alkislari arasinda son buldu.
Programin düzenlendigi Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda düzenlenen program sonrasinda açiklama yapan Gençlik Merkezi sorumlusu Bozkaya, ‘Gençlik merkezleri olarak bu anlamli günde sehitlerimizi gençlerimiz ile birlikte analim istedik. Gençlik merkezlerimiz tarafindan olusturulan halk müzigi ekibi, siir dinletileri, sinevizyon gösterimleri ile o günleri gençlerimize daha iyi anlatabilmek için çalistilar. Izleyicilerden de büyük begeni aldiklarini gördük. “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitlerini anma” programi Karaman Gençlik Merkezimiz ve Piri Reis Gençlik Merkezlerimizde düzenledigimiz etkinliklerle sehitlerimizi andik” dedi.
Program sonunda gençlik merkezi liderlerimiz ve üyelerimiz küçük paketler halinde hazirladiklari küçük ekmek parçasi ve zeytini programda yer alan katilimcilarimiza takdim ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284