Gençlik Spor Personeli İftarda Buluştu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programı yoğun ilgi gördü.

Gençlik Spor Personeli İftarda Buluştu
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kazım Karabekir Spor Salonu’nda organize edilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. Samimi bir ortamda gerçekleşen programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Akçay, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Enver Yazıbaşı, Şube Müdürleri Osman Selçuk Akbaş, Mustafa Akgündüz, Kazım Karabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve aileleri katıldı.
İftar öncesi bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek,” Öncelikle davetimizi kırmayıp iftar programımıza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Birlik ve bütünlüğün toplumumuzda ki en önemli sembollerinden Ramazan ayında, personellerimizin aileleriyle birlikte bir bütünleşme, kaynaşma vesilesiyle biraraya gelmesi elbette bizim için önemli bir mutluluk kaynağıdır. İnşallah bu güzel birlikteliklerin, muhabbetlerin artarak devam etmesi en büyük temennilerimizden olacaktır.
Ramazan ayının son on günü içerisindeyiz. Rahmetin ve bereketin arttığı günlerdeyiz. Bu vesileyle şimdiden kadir geceniz mübarek olsun ve yine kavuşacağımız Ramazan Bayramımızda kutlu olsun” diye konuştu.
Program, iftar yemeğinin ardından yapılan duaların ardından sona erdi.






 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284