Genel Sekreterlikte Bayramlasma Yapildi

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu hem Genel Sekreterlik çalisanlari ile hem de Devlet Hastanesi personeliyle bayramlasmak amaciyla bir araya geldi.

Genel Sekreterlikte Bayramlasma Yapildi

Ilk olarak Kamu Hastaneleri Birligi Karaman Genel Sekreterliginde, Ramazan bayrami nedeniyle gerçeklestirilen bayramlasma merasiminde konusan Dr. Ayhan Erenoglu birlikte 7 aydir görev yaptigi personelinden ziyadesiyle memnun oldugunu, iyi isler sergilediklerini ve ekip olarak güzel bir birlik saglandiklarini belirtti.
Dr. Ayhan Erenoglu; çalisan personelinden bayrami, bayram gibi sevinçle, keyifle geçirmelerini istedi. Özellikle aile büyüklerinin ziyaret edilmesini, uzakta olanlarin mutlaka telefonla da olsa bayramlarinin kutlanmalarinin gerekli oldugunu hatirlatti. Yardimlasma konusunda da duyarli olmalarini rica eden Genel Sekreter bayram nedeniyle sehirlerarasi yolculuk yapacaklara da dikkatli olmalari konusunda uyarida bulundu. Genel Sekreter kendilerine iyi yolculuklar dileyerek “ gittiginiz yere bizden selam götürün” dedi.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu konusmasinin sonunda çalisanlari ile tek tek tokalasarak, bayramlarini tebrik etti.
Dr. Ayhan Erenoglu daha sonra Karaman Devlet Hastanesine geçerek idarecilerinin ve personelinin de bayramlarini kutladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284