Geri Dönüsüm Bilgilendirme Egitimleri Devam Ediyor

Karaman Belediyesi’nin geri dönüsüm çalismalari çerçevesinde sürdürdügü “Ambalaj Atiklari ve Geri Dönüsüm” ile ilgili bilgilendirme egitimleri devam ediyor.

Geri Dönüsüm Bilgilendirme Egitimleri Devam Ediyor
Karaman Belediyesi, Yunus Emre Kültür Vakfi ve Çevre ve Sehircilik Müdürlügü’nce ortaklasa sürdürülen egitim seminerleri, Yavuz Sultan Selim Ilkögretim Okulunda yapildi. Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yogurt, Ögretmen ve Ögrencilerin katildigi programa ayrica; Belediye Baskani Kâmil Ugurlu’nun esi Hilal Ugurlu, Yunus Emre Kültür Vakfi Iktisadi Isletmesi Yetkilileri, Çevre ve Sehircilik Müdürlügü’nden Özkan Özbek katildi.
Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yogurt egitim semineri öncesi yaptigi konusmada; Okul olarak bu projeye her zaman destek vereceklerini belirterek, projenin önderligini yapan Karaman Belediye Baskani Kâmil Ugurlu ve bu ise gönüllü olarak katki saglayan Hilal Ugurlu’ya tesekkür etti.
Semineri sunan Yunus Emre Kültür Vakfi Çevre Mühendisi Emre Eryigit ve Çevre ve Sehircilik Sube Müdürü Özkan Özbek de, Geri Dönüsümün hayatimizdaki önemini anlatarak ögrencilerin bu hususta duyarli olmalarini, daha temiz bir çevre ve kaynaklarini daha ekonomik kullanan bir ülke olmak için toplum olarak geri dönüsüme katki saglamamiz gerektigini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284