Gevher Hatun Koleji “Herkes O’nu Okuyor”da da Zirvede

Gevher Hatun Koleji, bu yil ki akademik basarilarina bir yenisini daha ekledi.

Gevher Hatun Koleji “Herkes O’nu Okuyor”da da Zirvede

Gevher Hatun Koleji, ilkokul ve ortaokul düzeyinde 11.600 ögrencinin girdigi sinav da tüm siniflar düzeyinde oldukça basarili bir sinav verdi. 2. siniflarda Halil Küçüker il 1.si, Mustafa Said Yildirim il 2.si, Ahmet Sami Öcal il 3.sü olup, 8 ögrenci ödül aldi. 3.siniflarda Bedirhan Asanakutlu il 1.si, Ahmet Harun Yalçindag il 3.sü olup, 9 ögrenci ödül aldi.
4.siniflarda Berra Yildizbas, Nazlican Asanakutlu sorularin tamamini dogru yaparak il 4.sü ve il 5.si olup ( dogum tarihine göre ) 7 ögrenci, 5.siniflarda Hasan Hüseyin Çelik il 2.si, Berkant Tokgöz il 3.sü olup, 9 ögrenci, 6.siniflarda Osman Kaan Duru il 2.si olup, 7 ögrenci, 7.siniflarda Mustafa Talha Arikan il 1. oldu. Okul ögrencileri il çapinda 41 derece alarak okul olarak da kurumsal bir basariya imza atti.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Baskani Rümeysa Çalik” ta “Herkes Onu Okuyor” kitap okuma sinavinda ögrencilerimizin basarisi bizleri ziyadesi ile memnun etmistir. Hem yaptigimiz çalismalarin karsiligini almamiz, hem de çocuklarimizin Efendimiz (sav) hayatini ögrenmeleri noktasinda gösterdikleri basari bizi çok sevindirmistir.” dedi
Okul Müdürü Tanju Yildirim “Herkes Onu Okuyor” kitap sinavinin Efendimiz (sav) hayatini konu alan bir sinav oldugu gibi çocuklarimizin ömür boyu ihtiyaç duyacagi çok önemli bilgileri elde edebilecekleri bir çalismadir. Bu yüzden basarili olan ögrencilerimiz hem Efendimiz (sav) in hayatini ögrendiler, hem de bunun karsiliginda hediyeler kazandilar bu onlar için de bizim içinde çok anlamli oldu.
Bu çalismalarda emegi geçen Din Kültürü Zümre Baskani Rümeysa Çalik, Egitim danismanlarimiza ve sinif ögretmenlerimize tesekkür eder, basarilarinin devamini dilerim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284