Gevher Hatun Koleji Ögrencileri Kutlu Dogum Programi Düzenledi

Kutlu Dogum Haftasi nedeniyle Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu ögrencileri Piri reis Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi.

Gevher Hatun Koleji Ögrencileri Kutlu Dogum Programi Düzenledi
Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Salih Baldiz, Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ve Milli Egitim Sube Müdürü Selmani Karaçam’in da hazir bulundugu program Muhammet Akif Arisoy’un Kurani Kerim Tilaveti ve okul ögrencilerinden olusan koronun seslendirdigi salâvati serif ve ilahilerle basladi.
Yagmur ve Medine’nin Gülü adli siirlerinin okundugu gecede, Musab Bin Ümeyir ile Efendimizi (S.A.V.) Medine'ye davet eden heyette bulunmasiyla Islâm tarihine serefle geçen Hz.Nesibe’nin hayatindan kesitlerin ögrenciler tarafindan anlatildi.
Ögrenci velilerinin yogun ilgi gösterdigi program Asri Saadetten kesitlerin tiyatro oyunu seklinde sahnelenmesi ile devam etti.
Gecede 6.sinif ögrencisi Didar Yilmaz’in çaldigi kemanla eslik ettigi, okul korosunun seslendirdigi ‘Sevdim Seni Mabuduma’ parçasi ile ögrencilerin Peygamber Duasi ögrenci velilerini duygulandirdi.
Program Sonsuz Nur ve Nami Celili Muhammedi kliplerinin sunumu ile sona erdi.
Ögrencilerin geçmis yillara nazaran farkli bir program düzenledigini belirten Okul Müdürü Tanju Yildirim, Kutsal Emanetler Sergisi ile ögrencilerin tüm misafirlere ikram ettigi hadisi serif yazili güllerin geceye farkli bir renk getirdigini belirtti. Yildirim, Kutlu Dogum Haftasi münasebetiyle ögretmen ve ögrencilerin 7 milyon 100 bin salâvati serif getirdigini dile getirerek, Peygamber Efendimizin en güzel sekilde yad edildigini belirtti. Yildirim, tüm ögrencilerin babalarinin Nisan ayi sonlarinda Ibrahim Canan’in Aile Reisi Ve Baba Olarak Hazreti Peygamber (Sav) kitabindan sinava gireceklerini belirterek “Bu tür etkinliklerle amacimiz ögrenci, ögretmen ve veli diyalogunu en iyi sekilde saglamak ve bunu yaparken birlik ve beraberligi saglamaktir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284