Gezer “Adı Farklı Hizmeti Kaliteli New Karaman Hotel Emrinizde”

İlimizde geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan ve bu yıl Şubat ayında hizmete açılan Karaman New Hotel kapılarını KGRT’ye açtı.

Gezer “Adı Farklı Hizmeti Kaliteli New Karaman Hotel Emrinizde”

New Karaman Hotel Genel Müdürü İlker Gezer ve Ön Büro Müdürü Azime Özalan’ın eşlik ettiği ziyarette otelin bu hafta itibariyle hizmete geçtiği bilgisi edinildi. Genel Müdür Gezer “Geleneksel Türk misafirperverliğini Dünya standartlarının üzerine taşımayı hedefleyen otelimiz hizmet vermeye başlamıştır. Şehir merkezinde yer alan konumu, son teknolojiyle donatılmış 106 modern odası ve güler yüzlü ekibi ile konaklamalarınızı kusursuz hale getirmeyi kendimize ilke edindik. Dört yıldızlı otelimizde 87 adet standart oda, 17 adet deluxe oda, bir adet engellilere özel oda ve bir adet king suit odamız mevcuttur. Türk ve Dünya mutfaklarından eşsiz yemeklerin sunulacağı lezzetlerimizi günün her saatinde Karaman manzarası eşliğinde sizlere sunuyoruz. Kaliteden ödün vermeden misafirlerimize hak ettiği değeri vererek kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak ve vazgeçilmez mekânların başında geleceğiz” dedi. 
Ön Büro Müdürü Özalan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kına, nişan, düğün, seminer, kongre gibi özel toplantılarınızı yapabileceğiniz en son teknolojiyle donatılmış üç adet modern ve ferah toplantı salonumuz mevcuttur. Geniş fuaye alanlarımız ve 200 araçlık otoparkı ile organizasyonlarınızı unutulmaz deneyimlere dönüştüreceğiz. Toplamda 1750 metre² alana kurulu bay ve bayan olmak üzere birbirinden bağımsız iki ayrı kullanım alanı olan çakra spa centerımız,  fitness salonlarımız, hamamlarımız, saunalarımız, buhar odalarımız, masaj salonlarımız, kapalı yüzme havuzlarımız, jakuzilerimiz, özel dinlenme alanlarımız,  kar çeşmemiz, macera duşlarımızla günün bütün yorgunluğunu atabileceksiniz” 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284