“Gitar Egitimleri Yogun Ilgi Görüyor”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi ile Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezleri is birligi ile ücretsiz olarak verilen gitar egitimleri gençlerden yogun ilgi görüyor.

“Gitar Egitimleri Yogun Ilgi Görüyor”

Gitar ögrenmek isteyen ve gitar bilgisini daha üst düzeye çikarmak isteyen gençler Karaman Gençlik Merkezi’nin Müzik Kulübü bünyesinde egitim verdigi gitar kurslarina gidiyor. Gitarin tüm inceliklerini ögrenmek isteyen kursiyerler egitmen Yasin Özçelik esliginde temel akorlar ve akorlarla ilgili sarkilar ögreniyor.
Egitimlerin oldukça verimli geçtigini belirten Özçelik;” Subat ayina kadar devam edecek egitimlerimizde amacimiz Karaman’da egitim gören üniversite ögrencilerine ve Karamanli gençlere gitari sevdirmek. Egitimlerimiz Cuma günleri 16:30-19:30 arasi, Cumartesi ve Pazar günleri ise 9:30 ile 12:30 saatleri arasindadir. Ücretsiz olarak verdigimiz egitimlere tüm gençlerimizi bekliyoruz” diye konustu.
Daha çok kisiye ulasmak için Gençlik Kulüpleri adi altinda birçok alanda ücretsiz egitim verdiklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen ise;” ’Ilimizdeki gençlerin bos zamanlarini daha güzel degerlendirebilmeleri açisindan Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezleri is birligi ile gençlerimize sundugumuz egitimlerimizin tümü ücretsizdir. Gençlerimizi kötü aliskanliklardan ve sokaklardan kurtarmak, onlara enerjilerini daha farkli bir sekilde harcayabilecekleri alanlar olusturmak amaciyla açtigimiz bu kurslara herkesi bekliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284