Gökçe Köyü İçme Suyuna Kavuşuyor

Vali Fahri Meral, ilimiz merkeze bağlı Gökçe köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gökçe Köyü İçme Suyuna Kavuşuyor

Köyün İçme suyu problemi konusunda yetkililerden bilgiler alan Vali Meral, köy halkının uzun zamandır içme suyu konusunda sıkıntılar yaşadığını belirterek İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmalarla sorunun birkaç gün içerisinde tamamen ortadan kaldırılacağını söyledi.
Sondaj çalışmalarının bugün itibariyle başladığını söyleyen Vali Meral, sondajın başarılı olması durumunda köy halkının en kısa süre içerisinde temiz içmesuyuna kavuşacağı müjdesini verdi. Vali Meral, medeniyetin temeli olan yol ve içme suyu konusunda eksikleri tamamlamak ve yaşanan sorunları gidermek için İl Özel İdaresi olarak hassas ve özverili bir şekilde çalışıldığını söyledi. 
İl Özel İdaresinin bölgede yaptığı çalışmalarla içme suyuna hasreti sona erecek olan Gökçe köyü halkı, yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirterek köyümüzün içme suyuna kavuşmasında emeği geçen Sayın Valimiz Fahri Meral ve İl Özel İdaresine teşekkür ediyoruz dediler.
Vali Meral’in Gökçe Köyü ziyaretine İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez ve ilgili birim müdürleri katıldı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284