Gökkusagi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri Köpeklerin Barinagi Oldu

Belediye eski Baskani Yasar Evcen’in döneminde yapilan ve uzun yillar havuz ve dügün salonu olarak hizmet veren Gökkusagi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri simdilerde kaderine terk edilmis bir vaziyette basibos köpeklerin yuvasi oldu.

Gökkusagi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri Köpeklerin Barinagi Oldu

Seyh Samil Mahallesi hudutlari içerisindeki tesisin virane durumu mahalle sakinlerini de üzerken mahalleli Ismail Yilmaz, yaklasik 10 yildir bu mahallede ikamet ettigini belirterek, “10 yil önce Gökkusagi tesisleri havuzu, yesil alanlari ve sosyal tesisleriyle faal olan bir yerdi. Simdi ise köpeklerin yuva yaptigi bir barinak haline geldi. Ben bu durumu belediyeye iletmeme ragmen, Karaman Belediyesi’nden Fen Isleri Müdürlügü’ne vardim. Müdür yeni tayin olmus, Gökkusagi Yüzme Havuzunun kendilerine ait oldugunu bile bilmiyor. Duyarliligimdan dolayi bana tesekkür etti. Ama hala gelen giden olmadi. Ayrica Baskan Yardimcisi Mehmet Tekin’e de ugradim ve ayni sekilde onada anlattim. Havuzun içindeki taslari burada oturan bir sirket vardi. Hedef tahtasi yaparak kirdilar. Ama ne gelen oldu ne giden. Bu mahallede yasayan biri olarak bu tesisin durumundan oldukça rahatsizim. Bu tesisler için milyonlarca para harcandi. Simdi ise köpeklerin, tinercilerin yuvasi haline geldi. Çocuklarimiz için endiseliyiz. Çünkü buraya gelip oyun oynuyorlar” dedi.
Mahalle sakinleri Gökkusagi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesislerinin Belediye tarafindan bakim ve onariminin yapilarak yeniden faal duruma getirilmesini istediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284