Göktepe Ve Kazanci Belediye Baskanlarindan KGRT’ye Ziyaret

Ilimize bagli Göktepe Belediye Baskani Osman Talay ve Kazanci Belediye Baskani Uguz Tekin gazetemizi ziyaret ederek bölgelerinde yaptiklari çalismalari anlattilar.

 Göktepe Ve Kazanci Belediye Baskanlarindan KGRT’ye Ziyaret

Göktepe Belediye Baskani Talay, “Kasabamizda bulunan lise ögrencinin az oldugu gerekçesiyle kapatildi. Ögrenci bulmamiza karsin biz bu karari bozduramadik. Teftis Kurulu yaptigi çalismada bu elzem karari yeniden aldi. Lisenin kapatilmasi demek buraya 40 tane cezaevinin yeniden açilmasi demek. Ancak isin pesini birakmis degiliz. Dün Ankara’daydik. Ulastirma Bakanimiz Lütfi Elvan’la görüstük. Sayin bakanimiz bu konuda yeniden inceleme yaptiracagini söyledi. Ama incelemenin daha saglikli yapilabilmesi için önceki incelemelerin gerekli özen gösterilmeden yapilmis oldugu kanaatinin olusturulmasi gerekiyor” dedi.

Kazanci Belediye Baskani Uguz Tekin, “30 Mart seçimlerinden sonra 10 yildir yürütmekte oldugum bu görev yeniden bana verildi. Bu 10 yil içerisinde yaptigimiz hizmetlere ilave olarak kasabamizda yasayan insanlarin memnuniyeti için üzerimize düseni yapmamiz gerekiyor. Ekonomik olarak bu projeleri hayata geçirebilmek, belediyenin öz kaynaklariyla biraz zor ve mesakkatli bir is. Bunun için Özel Idarenin, Valiligin gerekse devletin diger kurumlarinin ve Karaman Milletvekilleri ve Bakanimiz Lütfi Elvan’in desteklerini istedik. Bunun yaninda Pazar günü yapilacak Cumhurbaskanligi seçimlerinde çati adayi Ekmeleddin Ihsanoglu’na destek olmak üzere Karaman’a gelen Milletvekillerimizi yalniz birakmamak için Karaman’a geldik” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284