Göktepe’de Yasli Yasam Evi Hizmete Girdi

Ilimiz Ermenek ilçesine bagli Göktepe beldesinde eski bir otel yasli yasam evine dönüstürüldü.

Göktepe’de Yasli Yasam Evi Hizmete Girdi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi’nin destegiyle yapilan proje kapsaminda Ermenek Ali Riza Aliçli yatili bakim merkezinin subesi olarak açilan yasli yasam merkezinde 6 erkek ve 4 bayan yasliya hizmet verecek.
Banyo ve lavabosu içinde bir oda, büyük dinlenme salonu, çay salonu ve yemek salonundan olusan yasli yasam evinin beldeye açilmasinin önemli oldugunu belirten Göktepe Belediye Bayram Sahin, “Yasli insanlarimiza sicak yuva açmaktan onlara bu sefkat elini uzatmaktan yasli insanlarimiza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu merkezde yaslilar yasamdan kopmayacak. Sorunlarini konusacak, yasitlari ve arkadaslari ile bulusacak. Onlari evlerinden alip, evlerine birakacagiz. Bu hizmetlerin Beldemize kazandirilmasinda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, Karaman Milletvekillimiz TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Baskani Sayin Lütfi Elvan ‘a Karaman Milletvekilimiz Sayin Mevlüt Akgün’e Adalet ve Kalkinma Partisi Il ve Ilçe Teskilatima, Aile ve Sosyal Politikalar Ermenek Ilçe Müdürü Mehmet Yildiz'a, Belediye Meclis Üyelerime, Belediye Personellerime ve Belde Halkima sükranlarimi arz ederim”dedi.
Baskan Sahin, “Yaslilarimiz ve Sosyal Hizmetler için Belediye olarak her türlü yardima ve destege haziriz” diyerek sevincini ve mutlulugunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284