Golda Gıda AŞ, Çeyrek Asrı Geride Bıraktı

Golda Gıda AŞ, tedarikçi ve müşterilerini geleneksel hale gelen iftar yemeğinde buluşturdu. Yemek sonrası tedarikçi firma ve müşteri temsilcilerine 25. yıl anısına plaket takdim edildi.

Golda Gıda AŞ, Çeyrek Asrı Geride Bıraktı

Karaman’ın Kâzımkarabekir ilçesinde faaliyetlerine devam eden ve gıda sektöründe elde etmiş olduğu başarılarla adından sıkça söz ettiren BERA Holding şirketlerinden Golda Gıda AŞ, firmanın tedarikçisi ve müşterileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Konya Bera Otel’de gerçekleştirilen yemek sonrası yapılan duanın ardından söz alan ve “Pandemi nedeniyle iki yıldır gerçekleştiremediğimiz iftar programımızı yeniden yapmanın heyecanını yaşıyoruz” diyen Golda Gıda AŞ Genel Müdürü Fatih Doğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Kuruluşumuz 1997 yılından bugüne gıda sektöründe hizmet vermekte, bu yıl 25’inci yılımız ve çeyrek asrı doldurduk. Aramızda Golda ailesiyle meslekte 20’inci yılını dolduran çok değerli mesai arkadaşlarımız var. 2012 yılında şirketimiz yıllık 80 milyon TL. civarında ciro yapıyordu, bugün ise bu rakam 500 milyon liraya çıktı. O yıl 2025 yılında 500 milyon lira ciroya ulaşacağız demiştik. Hamdolsun ki 2021 - 2022 yılında bu hedeflere ulaştık. Bundan sonra hedeflerimiz günden güne büyüyecektir. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Müdür Fatih Doğan’ın ardından, kürsüye gelen Bera Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Elvan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bera Holding şirketlerinden Golda Gıda, sizler ile birlikte çeyrek asrı geride bıraktı. Grup şirketlerimizin siz değerli iş ortaklarımızın destekleri ile onlarca yılı başarı ile geride bırakarak büyümesi bizlere onur veriyor. Golda Gıda’yı hep birlikte el ele vererek asırlık bir çınara dönüştürmek arzusundayız.”

İftarın ardından Golda AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Elvan, Genel Müdür Fatih Doğan ve Birim Müdürleri, tedarikçi firma ve müşteri temsilcilerine 25. yılın anısına plaket takdim ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284