Gönül Gözü Ailesi Her Geçen Gün Büyüyor

Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlknur Varol Harani’nin öncülüğünde Gönül gözünde engelli aileler ile anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

Gönül Gözü Ailesi Her Geçen Gün Büyüyor

Gün geçtikçe büyüyen ve tüm engelli ailelerini içinde barındıran Gönül Gözü Engelliler Ve Emekliler Evinde yine güzel bir etkinlikle engelli aileleri bir araya geldi.

Gönül Gözü Engelliler ve Emekliler Dinlenme Evi’nde gerçekleşen buluşmaya  Vali Fahri Meral’in eşi Zehra Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç’ın eşi Nurdan Kabaağaç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç, Kent Konseyi Başkanlığı Kadın Meclisi Başkanı Özlem Arı Koçak, Filografi sanatı öğreticileri Sezen Orbay, El sanatları ve (kitre)  taş bebek sanatçısı Filiz Sertan Kızıl, Nuray Evcen ve aileler katıldı.

Vali Meral’in eşi Zehra Meral ile Belediye Başkan Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan engelliler ve aileler ile sohbet ederek, yaptıkları el emeği işleri nasıl yaptıklarını izlediler.

Filografi sanatçısı Sezen Orbay,  “Gönül Gözü olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde bireylerin topluma sosyal uyum sağlamaları, psikolojik olarak iyi hissetmeleri ve yaptığı çalışmalarla bütçelerine destek çıkmaları amaçlanmamıştır. Kent Konseyi Başkanlığı ilimiz belediyesi Gönül Gözü ekibi olarak yapacağımız çalışmalara katılımlarınızı bekliyoruz.” dedi.

 Yapılan el emeği ikramlar ve günün anısına çekilen fotoğraflarla program sona erdi.

(Haber: Mustafa EROK-Ebru AKİLİ)

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284