Gönüllü Gençler Minik Yürekleri Sevindirdi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki liderler ve gönüllü gençler, köy okulundaki öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Gönüllü Gençler Minik Yürekleri Sevindirdi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi ve Genç Ofiste görevli gençlik liderleri ve gönüllü gençler, “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında Süleymanhacı köyünü ziyaret ederek minik yüreklere unutmayacakları bir gün yaşattı. Merkeze bağlı 40 kilometre uzaklıktaki Süleymanhacı anaokulu ve ilkokulundaki öğrencileri ziyaret eden gençlik liderleri ve gönüllü gençler, öğrencilerle birlikte palyaço eşliğinde yüz boyama etkinliği düzenleyerek, çeşitli oyunlar oynadılar. Gençlik merkezine gelemeyen öğrencilerin ayağına hizmeti götüren liderler gün boyunca öğrencilerle eğlenceli zaman geçirerek, yeni kurulan okul kütüphanesi içinde hazırladıkları kitapları hediye ettiler.

Gün boyu devam eden etkinlerle unutamayacakları bir gün yaşayan öğrenciler, bu tarz etkinliklerle çok eğlendiklerini belirterek, projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Gençlik merkezine gelemeyen öğrencilere ulaşmak istediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “Merkezim Her Yerde” projesi ile Süleymanhacı köyümüzde eğitim hayatını sürdüren minik yüreklerimiz ile bir araya geldik. Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz çocuklarımızla birlikte dolu dolu bir gün geçirerek, onlara unutamayacakları bir gün yaşattılar. Bizlerin en büyük mutluluğu çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümü görmek ve onların sevincine ortak olmak. Umarım çocuklarımızda güzel bir gün geçirip eğlenmişlerdir. Bizler köy köy gezerek, gençlik merkezimize gelemeyen gençlerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284