Grand Karaman Otel, Ramazan Hazirliklarini Tamamladi

28 Haziran’da baslayacak Ramazan ayi öncesinde ilimizin her geçen gün büyüyen, yenilenen kuruluslarindan Grand Karaman Otel, Ramazan ayi hazirliklarini tamamladi.

Grand Karaman Otel, Ramazan Hazirliklarini Tamamladi

Grand Karaman Otel Genel Müdürü Ibrahim Kaynak, düzenledigi basin toplantisinda, Ramazan ayi için dolu dolu bir program hazirladiklarini belirterek, “28 Haziran’da karsilamaya hazirlandigimiz on bir ayin sultani Ramazanla ilgili olarak Karaman halki için yeni yapilan kir bahçemizde yine farkimizi ortaya koyarak iftar ve sahur programlari düzenleyecegiz. Otelimiz 7 aydan buyana hizmet veriyor. Bu süreçte Karaman için ciddi hizmetler verdik. Ramazan ayinda 30 gün boyunca Karaman halkimizi burada agirlayacagiz. Bu etkinlikler içerisinde her gün otelimizin önüne yapilan kir bahçemizde açik büfe iftar yemegi verecegiz. Toplu iftar yemekleri verecegiz. Onun disinda yine yeni yapilan bir diger bahçemizde ise sahura kadar kafe hizmeti verecegiz. Sonrasinda yine asagida bulunan Spa merkezimizi de sahur saatine kadar tutacagiz. Amacimiz tamamen Karaman halkina en iyi hizmeti sunabilmek. Buradaki amacimiz daha evvelli senelerde de yapmis oldugumuz organizasyonlarla da bunlari gerçeklestirmistik. Ramazan ayi içerisinde hergün canli tasavvuf müzigi yapacagiz. Çocuklar için oyun alanlari, palyaço ve farkli eglence aktiviteler olusturacagiz. Hafta sonlari semazen gösterileri olacak. Osmanli mutfagi agirlikli çalisacagiz bu sene. Osmanli mutfagi bilindigi üzere Karamanoglu Mehmetbey’den uzanan gelen süreç içerisinde Karaman mutfagini da ön plana çikaracagiz. Karaman yemekleri için ayri bir bölüm olusturacagiz” dedi.
Kaynak ayrica otelin 10. katina 400 kisilik bir alakart tarzi restorant yapacaklarini bu bölümün Eylül ayinda hizmete açilacagini belirtirken ayrica otelin en büyük eksikliklerinden olan kongre ve toplanti salonu konusunda da planlarini yönetime sunduklarini Karaman turizmine katkida bulunmak için ellerinden geleni yapmaya çalistiklarini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284