Grand Otel’de Hizmetler Yogunlasarak Sürüyor

Ilimizde büyük bir eksikligi çekilen oteller zincirine son takilan halka olan ve yaptigi ataklarla büyük bir boslugu dolduran Grand Otel, Karamanlilara hizmet etmek için yogun bir çaba sarf ederek çalismalarini sürdürüyor.

Grand Otel’de Hizmetler Yogunlasarak Sürüyor

Bu konuyla ilgili olarak Satis ve Pazarlama Müdürü Özlem Gümüs ve yardimcisi Azime Özalan Geçtigimiz gün büromuza gelerek çalismalari hakkinda genis bilgiler verdiler.
Özlem Gümüs, “Otelimizin açilmasinin üzerinden üç ay gibi kisa bir zaman geçmesine karsin Karamanlilarin büyük begenisini ve takdirini kazandi. Sagolsunlar bize sahip çiktilar. Bizde onlari agirlamak için yenilen kadromuzla birlikte yeni hizmetlerimize yenilerini ekliyoruz. Misafirlerimizin yogun is temposu arasinda dinlenme, eglenme ve motivasyonlarinin saglanmasi amaciyla otelimizin düzenlemis oldugu 12 Nisan 2014 Cumartesi tarihli ‘’Urfa Sira Gecesi’’ etkinligine siz degerli misafirlerimizin katilimi bizi mutlu edecektir. Bu geceye katilmak isteyen hemserilerimizin rezervasyonlari için 221 02 02 nolu telefonla bilgi alabilirler. Ayrica Grand Spa’da hizmete girdi. Üyeliklerimiz ve günlük girisler baslamistir. Spa merkezimiz 08-00 – 17:00 arasi bayanlara, 17:00-23:00 arasi baylara hizmet vermektedir. Yogun talep üzerine özel olarak Persembe ve Pazar günleri tüm gün 08.00 – 23.00 arasi sadece bayanlara hizmet vermektedir. Müsterilerimizden gelen yogun istekler üzerine her hafta Çarsamba, Cuma ve Cumartesi aksamlari canli müzik esliginde hizmet veriyoruz. Toplu yemek organizasyonlari için çalismalarimiz yogun bir sekilde sürüyor. Önümüzdeki günlerde Grand Otel’de yapacagimiz yeni hizmet birimleriyle konforu Karaman’a ve Karamanliya sunma azmindeyiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284