GSB Karaman’da İŞKUR İle KYK Yurtlarına Personel Alacak

KYK Yurtlarına Yeni TYP Personel alımı ilanları yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Karaman’da 17 personel alımı yapacak.

GSB Karaman’da İŞKUR İle KYK Yurtlarına Personel Alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karaman’da İŞKUR Toplum Yararı Programları (TYP) kapsamında KYK yurtlarında görevlendirilmek üzere 17 personel alımı yapılacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, “03.10.2022-28.02.2023 tarihleri arasında 17 kişilik Toplum Yararına Program sisteme açılmıştır. Kazımkarabekir ve Ermenek İlçelerinden de alınacak olup 2’şer kişilik kontenjan verilmiştir.”

TYP Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

İŞKUR Toplum Yararı Programları kapsamında yapılacak personel alımları için başvuru süreci ilanların yayım tarihi olan 14 Eylül 2022 tarihi ile başladı. TYP personel Alımı için adaylara 4 günlük süre verilmiş olup en geç 18 Eylül 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.

Kura Çekimi Ne Zaman?

KYK yurtlarında görevlendirilmek üzere 17 personel alımı noter huzurunda kura çekilişi ile yapılacak. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekilişi 21 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da Kazımkarabekir Spor Salonu’nda yapılacak.

Kimler Başvurabilecek?

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kuruma kayıtlı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

- Sigortasız olmak

(TYP’lerden 27/9/2017 tarihinden itibaren toplamda dokuz aydan az yararlanan kişiler yararlanabilir.)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284