Güç Harfliler Dizisinin 4. Bölümü Geliyor

Yapımcılığını ve Yönetmenliğini Bektaş Tura’nın yaptığı ve bir internet dizisi olarak yayın hayatına başlayan “Güç Harfliler” ekibi KGRT’yi ziyaret ederek şuana kadar 3 bölüm yayınlanan dizinin yakında 4. bölüm çekimlerine başlanacağının müjdesini verdi.

Güç Harfliler Dizisinin 4. Bölümü Geliyor

Fantastik komedi türünde tamamen amatörce çekilen filmde Çelik Türül, Osman Bağcı, Vahit Tancan ve Emre Tezcan oynuyor.

Define avına çıkan arkadaşların buldukları bir define haritasıyla başlayan maceraları internette başta Youtube kanalı olmak üzere ilgiyle izlenirken Yapımcı Bektaş Tura önümüzdeki günlerde dizinin 4. bölümünü çekmeye başlayacaklarını ve toplam 55 dakikalık diziyi 105 saatte çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Tura, “8 ay önce projeye başladığımız bir dizi. Bir grup liseli arkadaşla başladığımız, daha sonra kadroya yeni isimlerin dahil olduğu dizimizin ilk iki bölümünü çıkarttıktan sonra daha profesyonel bir iş çıkartabilmek için yeni arkadaşlar grubumuza dahil oldular. Bir define haritasının bulunmasıyla başlıyor dizimiz. Tamamen fantastik bir kurgu üzerine hikayemiz. 27 Kasım Pazartesi’den itibaren dördüncü bölümümüzü çekmeye başlayacağız. 105 saat çekim yapacağız ve bunlar kurguya girecek. Daha sonra da yayında olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284