Gül Bahçesi’ndeki Güller Mest Ediyor

Karaman Belediyesinin Sehir Mezarliginda hizmete sundugu Gül Bahçesi’nde bulunan güller, baharin kendisini iyice hissettirdigi su günlerde açti ve sehir mezarligina essiz bir güzellik kazandirdi.

Gül Bahçesi’ndeki Güller Mest Ediyor

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, sehir genelinde çevre düzenleme çalismalarini araliksiz sürdürdüklerini ve kente ayri bir güzellik katmayi amaçlandiklarini söyledi.
Özellikle kent mezarligi içerisinde olusturulan Gül Bahçesi’nde, rengârenk açan gülleri vatandaslarimizdan görmelerini isteyen Baskan Çaliskan: “Karaman Belediyesi olarak daha güzel bir kent olusturmak için çevre düzenleme ve agaçlandirma çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Park Bahçe Müdürlügü ekiplerimiz önümüzdeki günlerde binlerce mevsimlik çiçegi parklarimiza, kavsaklarimiza, orta refüjlere dikimini yaparak sehrimize ayri bir güzellik katacak. Bundan ziyade kabir ziyaretine gelen vatandaslarimiz, mezarlik alan içerisinde olusturdugumuz Gül Bahçesini de bir görsünler. Fiskiyeli havuz ve etrafinda rengarenk açan binlerce gül mezarligimiza ayri bir görünüm ve güzellik katti” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284