Güldere’li Ögrencileri Gençlik Merkezi Sevindirdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafinda hayata geçirilen “Minik Kalplere Umut” projesi Güldere Köyü’nde hayat buldu.

Güldere’li Ögrencileri Gençlik Merkezi Sevindirdi

Karaman Gençlik Merkezi “Minik Kalplere Umut” projesi kapsaminda Karaman Merkez Güldere Köyü ilkögretim okulunda egitim gören ihtiyaç sahibi ögrencilere kirtasiye yardiminda bulundu. Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen nezaretinde gençlik liderleri ve gönüllü liderler tarafindan önceden hazirlanan kirtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi ögrencilere dagitildi. Gerçeklesen ziyarette minik yüreklerin mutluluguna ortak olan Gençlik Merkezi personeli, ögrencilere çesitli hediyeler vererek uzun uzun sohbet etti.
Yapilan yardimlardan dolayi mutlulugunu dile getiren Güldere Ilkögretim Müdürü Ugur Arslanoglu,” Öncelikle okulumuz ögrencilerine yapilan bu anlamli yardimlardan dolayi tüm Gençlik Merkezi personeline tesekkür ediyorum. 80 kisilik köy okulumuzda egitim gören ögrencilerimizin ciddi anlamda yardima ihtiyaci vardi. Çogu ögrencimiz okula basladi fakat kirtasiye ihtiyaçlarinin çogunu karsilayamadi. Gençlik Merkezimiz gelerek bizleri sevindirdi. Yardimlarindan dolayi tüm Gençlik Merkezi personeline tekrar tesekkür ediyorum” diye konustu.
Güçlü Türkiye’nin, gelecegimizin teminati çocuklarimizin her zaman yaninda olacaklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak Gençlik Merkezimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklarimizin yüklerini biraz olsun hafifletmek için “Minik Kalplere Umut” projesi kapsaminda Güldere Köyü’nde ihtiyaç sahibi ögrencilerimize kirtasiye yardiminda bulunduk. Umuyoruz ki yaptigimiz bu yardimlar sayesinde çocuklarimiz okullarinda daha basarili olacak ve gelecekleri için azimle çalisacaklardir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284