Güler Deniz Ögretmen Yasam Mücadelesini Kaybetti

Karaman’da evinin penceresini silerken 2. kattan yere düserek agir yaralanan anasinifi ögretmeni Güler Deniz (37), tedavi gördügü hastanede yasam mücadelesini kaybetti. 2 çocuk annesi ögretmen gözyaslari arasinda topraga verildi.

Güler Deniz Ögretmen Yasam Mücadelesini Kaybetti

2 çocuk Annesi ögretmen Güler Deniz’in cenazesi yakinlari tarafindan dün aksam saatlerinde Konya’daki hastaneden alinarak memleketi Karaman’a getirildi. Deniz, ögretmen için ögle namazini müteakip Musalla Meydaninda cenaze namazi kilindi. Cenaze törenine meslektaslari, ögrencileri ve yakinlari katildi. Kilinan namazin ardinda ögretmenin cenazesi Hamidiye Mahallesindeki sehir mezarliginda gözyaslari arasinda topraga verildi.
Olay, 24 gün önce Cedit Mahallesi Mut Caddesi üzerinde bulunan Ceyhun Apartmani’nin da meydana gelmisti. Aksam saatlerinde evinin penceresini silmen iki çocuk annesi Güler Deniz, bir anda dengesini kaybederek yaklasik 8 metre yüksekten kafasi üzerine yere düstü. Agir yaralanan Deniz ögretmen yardima kosan çevredeki esnaf ve vatandaslarin çagirdigi ambulansla önce Karaman Devlet Hastanesine kaldirilmis, oradan da hayati tehlike kaydiyla Konya Özel bir hastaneye sevk edilmisti. Beyin kanamasi geçirdigi için doktorlari tarafindan devamli olarak uyutulan Deniz, ögretmen yasam mücadelesinin 24. gününde hayata tutunamayarak dün yasamini yitirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284