Gümüs Ve Kaynak Ailelerinin Mutlu Günü

Karaman’a geldigi günden buyana turizm isletmeciliginin nasil yapilacagini ögreten, yaptigi isi severek ve bilinçli bir sekilde uygulayan Grand Otel’in sevimli Genel Müdürü Ibrahim Kaynak, geçtigimiz aksam yine Grand Otel Satis ve Pazarlama Müdürlügü görevini yürüten ve daima gülen yüzüyle konuklarini agirlayan sempatik kardesimiz Özlem Gümüs ile yasamlarinin ilk ortak kararini alarak nisanlandilar.

 Gümüs Ve Kaynak Ailelerinin Mutlu Günü

Bu mutlu güne, KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan ile Grand Otel sahiplerinden Mehmet Ali Simsek’de katilarak tanik olup sevinçlerini paylastik.

Aile içerisinde güzel bir nisan töreni ile mutlulugun zirvesine ulasan Özlem Gümüs ile Ibrahim Kaynak’in tüm yasamlarinda böyle olmasini temenni ediyor, kendilerini kutluyoruz.
Diger taraftan Siddika-Ömer Baysal’in kizlari Büsra ile Nurten-Mustafa Muglu’nun ogullari Yunus Emre 1 Eylül Pazartesi aksami Otag Tesislerinde yapilan dügün ile yasamini birlestirdi.
Meryem-Haci Yagar’in kizlari Emel ile Ayse-Yücel Uysal’in ogullari Yakut’da yine ayni gün Sena Dügün Salonunda yapilan dügün ile hayatlarini birlestirdiler.
Genç çiftleri kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284