Güngörer, Yol Çalışmalarını İnceledi

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’nce 2018 yılı programı doğrultusunda yürütülen yol düzenleme, genişletme ve asfalt çalışmaları yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Güngörer, Yol Çalışmalarını İnceledi

Beydili Köyünde ve Kâzımkarabekir-Sığırcı yolunda devam eden yol genişletme ve güzergâh değiştirme çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve Meclis üyeleri Âdem Kapar, Osman Aydın’a İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Gökhan Fidan’da eşlik ederek çalışmaların son durumu hakkında bilgi verdi.

Çalışmaların büyük kısmının tamamlanmış durumda olduğunu belirten yetkililer, çalışmaların sona ermesiyle yollarımızdaki yol genişliğinin artacağını; aynı zamanda güzergâh değişikliği sayesinde güzergâhtaki yolda kaza riskinin de ortadan kalkacağını belirttiler.

Bölgede çalışmaları yürüten İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri ile de bir araya gelip sohbet eden yetkililer “ Özveriyle çalışan arkadaşlarımıza biz de teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. İnşallah 2018 programı doğrultusunda hizmetlerimizi aksatmadan yürütebilmek için var gücümüzle tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284