Güzel Konusma Ve Protokol Kurallari Seminerine Katilan Polislere Sertifika

Il Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen, `Güzel konusma ve protokol kurallari` konulu seminere katilan polis memurlarina katilim belgesi törenle verildi.

 Güzel Konusma Ve Protokol Kurallari Seminerine Katilan Polislere Sertifika

 

Polisevinde düzenlenen törene Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, müdür yardimcilari, sube müdürleri ve belge alacak polisler katildi. Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez yaptigi konusmada, “Mesele insanimiza hak ettigi degeri verebilmek, hak ettigi hitap tarziyla, hak ettigi beden diliyle konusmak. Müdürlügümüzü temsil eden her bir arkadasimiz kulaklara güzel bir nefes fisildayabilirse insanimiz üzerindeki polis imaji daha da iyi yerlere gelecek. Insanimiza hak ettigi degeri verebilirsek umuyorum ki, teskilatimiz daha yukarilari çikarak geldigi noktada tutunmasini saglayacaktir. Karaman Emniyet Müdürlügünde hizmetler özel sektör mantigi ile yürütülür. Biraz iddiali ama ben inaniyorum ki, bu konuda her bir meslektasim kendine güveniyor ve iddialidir. Insanlar bizimle ne paylasmak isterlerse dogru ve güzel cevap alacaklarindan eminim. Insaniz tabii ki, hata isleyebiliriz ama isledigimiz hata affedilebilir olmali. Ben bu gayretle insanimiza en iyi hizmet verecegimizden eminim" dedi.
Konusmanin ardindan semineri basariyla bitiren memurlara katilim belgesini Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve müdür yardimcilari verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284