Hafif Ticari Araç Takla Atti: 3 Ölü, 2 Yarali

Karaman’da hastaneden dönen ailenin içerisinde bulundugu hafif ticari aracin takla atmasi sonucu 3 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi yaralandi.

Hafif Ticari Araç Takla Atti: 3 Ölü, 2 Yarali

Kaza, saat 17.00 siralarinda Karaman Konya Karayolu’nun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’da Karaman istikametine seyir halinde olan Necip Atçeken (72) idaresindeki 42 BG 133 plakali hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sarampole takla atti. Kazada, araçta bulunan Cengiz (51), Mustafa (42) ve Halime Atçeken (60) olay yerinde hayatini kaybetti. Yaralanan sürücü ile yolculardan Semehat Atçeken (60) ise ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Kazayi haber alarak kaza yerine gelen cenaze yakinlari gözyaslarini tutamadi. Kazada hayatini kaybedenlerin cenazeleri olay yerinde yapilan incelemenin ardindan Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Kazada hayatini kaybeden Cengiz Atçeken’in daha önceden biçerdövere sol kolunu kaptirdigi ve tedavi gördügü, kontrol için Konya’ya hastaneye gittikleri, dönüs yolunda kaza yaptiklari ögrenildi.
Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284