Hafızlık Mezuniyet Merasimi Düzenlendi

İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve Zembilli Ali Efendi Kur’an Kursu’nda eğitimlerini tamamlayarak Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan öğrenciler için Hafızlık Mezuniyet merasimi düzenlendi.

Hafızlık Mezuniyet Merasimi Düzenlendi

Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Bekir Küçüktürk, İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Zembilli Ali Efendi Kur’an Kursu’nun tanıtım videosu gösterimi ve İl Müftüsü Muhammed Lutfi Ketenci’nin açılış konuşması ile devam etti. 
Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği program, hafızlığa ilişkin tanıtım videolarının izlenmesi ve Zembilli Ali Efendi Kur’an Kursu öğrencilerinden hafız adayı Muhammed Raşit Akova’nın seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerin ardından edilen dualarla devam etti.
Program, Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan 22 Kur’an Kursu öğrencisine Vali Fahri Meral ve protokol üyeleri tarafından belgeleri ve ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.


 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284