Halk Kahramanlarindan Baris Mesajlari Gençlik Degisimi Projesi Karaman’da Hayat Buldu

Karamanogullari Gençlik Grubu tarafindan hazirlanan ve hibesi AB Bakanligi Egitim ve Gençlik Programlari-Türkiye Ulusal Ajansi tarafindan karsilanan `Peace Messages From Folk Heroes ( Halk Kahramanlarindan Baris Mesajlari ) isimli Gençlik Degisimi projesi kapsaminda Italya, Romanya ve Macaristan`dan gelen ve Karaman`dan katilan gençlerle toplamda 27 kisilik ekip 22 Subat-2 Mart tarihleri arasinda yapilan proje ilimizde gerçeklesti.

 Halk Kahramanlarindan Baris Mesajlari Gençlik Degisimi Projesi Karaman’da Hayat Buldu

Proje kapsaminda çesitli kültür geceleri, Karaman Kültürel gezileri, okul ziyareti, çesitli oturumlar, proje amacina uygun çesitli grup çalismalari ve etkinlikler uygulandi. Grup çalismalari sonucu olusturulan Baris Mesajlari ve Baris Bildirgeleri Aktekke Baris Gösterisinden sonra halka dagitildi. Baris Mesajlari ve Bildirgeleri katilimci ülkelere verilerek onlarinda kendi ülkelerinde halka dagitilmasi saglandi. Projeye katilan gençlerin bilgi ve becerilerini belgelemek adina proje gençleri uluslararasi geçerlilige sahip Youthpass Sertifikasi ile ödüllendirildi.
Proje Yasal Temsilcisi Ali Güley, projesinin gerek basvuru süresince gerekse yürütülmesinde büyük yardimlari dokunan KARDAK Arama Kurtarma Kulübü Dernegi Baskani Abdurrahim Dinçer'e, KGM Gençlik Kulubü Dernegi Baskani A. Yagmur Süzer'e, proje boyunca konaklama hizmeti veren Nadir Otel ve yemek hizmeti veren Istanbul Yemek Evi çalisanlarina tesekkürlerini sundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284