Halkbank 1295 Personel Alımı Yapacak

Halkbank tarafından 1295 personel alımı yapılacağı ilan edildi. Halkbank 2017 yılı personel alımı ilanı yayımlandı. KPSS puan şartı aranmayacak.

Halkbank 1295 Personel Alımı Yapacak

Halkbank’ın Türkiye genelinde bulunan şubelerinde istihdam edilmek üzere 1000 servis görevlisi, 295 müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve iç koordinatör alınacak. Halkbank 1295 personel alımı için başvurular dün itibarıyla başladı, adaylar başvurularını 9 Kasım 2017 tarihine kadar bankanın internet adresinden yapabilecekler. Şubelere şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği belirtildi. Başvuru yapacak adayların belirtilen süre içerisinde 75 TL sınav ücreti yatırmaları gerekiyor. Sınav ücreti sadece Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden yatırılabilecek.

Başvuruları kabul edilen adaylar 10 Aralık 2017 tarihinde yazılı sınava girecekler.Yazılı sınav Adana, Antalya, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, İzmir, Kayseri, Samsun ve Trabzon olmak üzere 14 ilde yapılacak.

Başvuru yapabilmek için pozisyonlara göre ilanda belirtilen en az 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, sabıka kaydı bulunmamak, 1 Ocak 1987 ve sonrasında doğmuş olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284