Haluk Levent İzmir Konser Gelirini Karamanlı Doktorun Kızlarına Bağışladı

Covid 19 virüsünden hayatını kaybeden Karamanlı Doktor’un “çocuklarıma sahip çıkın” çağrısına yaptığı yardımlarla isminden sıkça söz ettiren sanatçı Haluk Levent  duyarsız kalmadı.

Haluk Levent İzmir Konser Gelirini Karamanlı Doktorun Kızlarına Bağışladı

Karaman’nın Merkez Kazımkarabekir İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Dr. Yavuz Kalaycı, Eyüpsultan ilçesi Nişanca Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimliği görevini yürütmekteydi.Dr. Kalaycı anne ve babasını da koronavirüs nedeniyle kaybetti.
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Karamanlı Dr. Yavuz Kalaycı’nın hayatını kaybetmeden önceki iki kız çocuğuma sahip çıkın çağrısına Haluk Levent İzmir’de verdiği konserin gelirini Dr. Yavuz Kalaycı’nın kızlarına bağışlayarak destek verdi.Haluk Levent ayrıca iki kız çocuğu’nun da öğrenim hayatları boyunca ki eğitim masraflarını üstlendi.
Haluk Levent yaptığı açıklamada, “Yavuz Kalaycı’nın eşi ve çocuklarıyla birlikteyim.Hepinizin adına başsağlığında bulundum.Eşi, “Yavuz’un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağolsunlar” dedi.Bizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız.Ve artık bizim de kızlarımız onlar.Merak etmeyin” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284