Han “Afet Seferberliğiyle 2021 Yılında Herkese Dokunacağız”

Karaman İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şerife Han 2021 Afet Eğitim Yılıkapsamında KGRT KARAMAN Gazete Radyo Televizyonu ve Karaman’ın Sesi Gazetesini ziyaret etti. 

Han “Afet Seferberliğiyle 2021 Yılında Herkese Dokunacağız”

22 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette 2021 Yılı Afet Yılı çalışmaları hakkında bilgiler veren Müdür Han “2021 yılında afet eğitimleri ve farkındalık çalışmalarıyla 7’den 70’e herkesi afet esnasında, öncesinde ve sonrasında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. İçinde bulunduğumuz pandemi koşulları nedeniyle yüzyüze eğitim yerine teknolojiyi kullanarak okullarda velilerimizden, öğrencilerimize, okul aile birliklerine, mahallerimizde mahalle muhtarlarımız kanalıyla mahalle sakinlerine kadar eğitimler yapacağız. Hangi haftada hangi çalışmaların yapılacağı 369 maddeden oluşan yazılı bir çalışma planımız var. Risklerin belirlendiği ve risklere göre planlamanın yapıldığı 2021 Afet Eğitim Yılı çalışmalarında toplumun herkesiminin desteğine ihtiyacımız olmakla birlikte herkese Karaman Valiliği yerleşkesi içerisinde eski Adliye Binası içerisinde yer alan Karaman AFAD Müdürlüğümüzün kapılarının açık olduğunun bilinmesini istiyoruz” dedi. 
KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan tarafından karşılanan AFAD Müdürü Şerife Han’ın ziyareti günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu. Haber: Senem Yavuzaslan

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284