Hanımefendi Zehra Meral’den Okuryazarlık Seferberliğine Tam Destek

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan çiftinin himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliğine Hanımefendi Zehra Meral büyük destek veriyor. Zehra Meral, Okuryazarlık Seferberliği kapsamında köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Hanımefendi Zehra Meral’den Okuryazarlık Seferberliğine Tam Destek

Ülkemizde herhangi bir nedenle eğitim ve öğretim hakkından yararlanamayan veya temel eğitimini tamamlayamayan vatandaşların okuryazar hale gelebilmelerini ve yarım kalan eğitimlerini tamamlayabilmeleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan çiftinin himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Hanımefendi Zehra Meral köyleri ziyaret ediyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi ‘Ülkemizde okuma yazma bilmeyen hiç kimse kalmayacaktır’ düsturuyla yola çıkan Hanımefendi Zehra Meral, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ile birlikte köy köy gezerek vatandaşlarla bire bir görüştü.

Okuryazarlık Seferberliğine ilimizde daha etkili ve verimli yürütülmesi için Taşkale, Yeşildere, Erenkavak ve Çavuşpınar köylerini ziyaret eden Hanımefendi Meral, çalışmaları yerinde görerek takip etti.

Köy ziyaretlerinde halkla iç içe olan Hanımefendi Zehra Meral vatandaşların taleplerini de dinledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284