Hanimlar Lokali`nde Zumba Danslari Basliyor

Karaman Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü Hanimlar Lokali`nde, son zamanlarda trend olan ve eglenceli zayiflama yöntemi olarak bilinen Zumba dansi basliyor.

 Hanimlar Lokali`nde Zumba Danslari Basliyor

7’den 70’e tüm bayanlara hizmet veren Mümine Hatun Hanimlar Lokali, uzman egitimci kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor. Saglikli kilo verme yönetimlerinden biri olan zumbayi da branslarina ekleyen merkezde hanimlar hem dans edecek, hem de eglenerek zinde kalacak. Spor merkezinde zumbanin yani sira; fitness, plates, aerobik, ve jimnastik gibi dersler de veriliyor.

Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü Mümine Hatun Hanimlar Lokali Spor Merkezi egitmenleri: “Hanimlarin eglenerek zihinde kalmasini saglayan zumba, sadece kalça ve karni degil vücuttaki tüm kaslari çalistiriyor. Ayrica kaslari güçlendirip kan basincinin kontrolüne de yardimci oluyor. Vücut yaglarini azaltarak fiziksel görünümü, dengeyi ve durusu gelistiriyor. Yaklasik bin kalori yakmaya da yardimci oluyor” seklinde bilgi vererek derse katilmak isteyen bayanlarin kayitlar dolmadan Mümine Hatun Kültür Merkezi’ne basvurmalarini istedi. Ayrintili bilgi almak isteyen hanimlar 212 22 10 numarali telefondan da bilgi alabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284