Hasta Bakim Ve Yasli Refakatçi Kursiyerleri Sertifikalarini Aldi

Vali Murat Koca, Anadolu Saglik Meslek Lisesi Müdürlügü bünyesinde açilan hasta bakim ve yasli refakatçi kursu sertifika törenine katildi.

 Hasta Bakim Ve Yasli Refakatçi Kursiyerleri Sertifikalarini Aldi

 

Anadolu Saglik Meslek Lisesinde düzenlenen sertifika törenine Vali Murat Koca, Hanimefendi Vildan Koca, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, sube müdürleri, okul yöneticileri ve kursiyerler katildi.
Anadolu Saglik Meslek Lisesi Okul Müdürü Serkan Demirtas’in hasta bakim ve yasli refakatçi kursu ile ilgili olarak verdigi bilgilerin ardindan Vali Koca yaptigi konusmasinda; ' Ilimizde evde bakim hizmetlerinden yararlanan vatandaslarimiz oldugunu belirterek, sosyal hizmet alaninda halen yürütülmekte olan baska projelerin bulundugunu ifade etti. Vali Koca sosyal devlet olmanin geregini yerine getirmek, daha iyi hizmet verebilmek, daha çok vatandasimiza ulasabilmek için  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi bünyesinde diger kamu kurum ve kuruluslariyla birlikte koordineli bir sekilde gerekli çalismalarin yapildigini belirtti. Sosyal hizmet anlayisinin sosyal devlet olmak açisindan önemine deginen Vali Murat Koca bu nedenle bu alanda hizmet verecek yetismis elemana ihtiyaç duyuldugunu belirterek, hasta bakim ve yasli refakatçi kursuna katilan kursiyerlere tesekkür etti ve kursu basariyla tamamlayan kursiyeleri tebrik ederek, bundan sonraki is hayatinda kursiyerlere basarilar diledi.
Vali Murat Koca’nin konusmasinin ardindan 3 Aralik 2012 tarihinde baslayan ve 560 saat süren egitimi basariyla bitiren kursiyerlere sertifikalari verildi. Program verilen kokteylin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284